Home
 

 


 


 


 

Links:

www.achilles.cc

Praktijk voor Integratieve Psychotherapie van Bas Kremer en Hanny van Elburg gevestigd aan de Hereweg.                                                        

 

www.herewegbuurt.nl

Welkom op de website van de Herewegbuurt. Hier vind je het laatste nieuws uit de buurt, handige informatie en een discussieforum waar je over verschillende onderwerpen met andere buurtbewoners van gedachten kunt wisselen, of waar je iets te koop kunt zetten.

www.integratievetherapeuten.nl
Site met uitgebreide informatie over Integratieve therapie, maar vier therapeuten aan de Hereweg.

www.mensenwerk.org
Website van "Mensenwerk", bureau voor re´ntegratie, supervisie, therapie en coaching.

www.oogtv.nl

Website van de Groninger lokale televisiezender Oogtv. Onder andere het filmpje te bekijken van Beno Hofman over de in de oorlog omgebrachte fotograaf Izaak Joseph Cohen, de eerste bewoner aan de Hereweg 100.

 

Ook de uitzending van Oogtv rond het "bedreigde Sterrebos" is hier te zien.

www.re-integratietherapie.nl
Nieuw platform voor bureau's die re´ntegratietherapie aanbieden. Een belangrijke aanvulling op een re´ntegratietraject voor veel mensen. Ook voor collega's de moeite van het bekijken waard.

www.ringgroningen.nl

Dit is een gezamenlijke site van de Gemeente Groningen, de Provincie Groningen en Rijkswaterstaat. Alle actuele informatie bertreffende (werkzaamheden aan) de ringweg. Hereweg 100 ligt pal aan de ringweg.

 

www.sterrebos.info

Welkom op Sterrebos.info. Met deze site willen wij iedereen informeren die het Sterrebos ľ het oudste bos van Groningen ľ een warm hart toedraagt.

www.theprojectnetwork.net/2007/01/ingeborg-bosch-past-reality-integration.html
Online filmpje met uitleg over PRI-therapie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aandacht, alternatieve geneeswijzen, afweermechanismen, angst, bad cluster, bad cluster eliminatietherapie, bang dat het weer fout gaat, bedrogen, benauwdheid, bezieling, burnout, coaching op het werk, commitment, communicatie, communiceren, compassie, competitie, confrontatie, creativiteit, de herontdekking van het ware zelf, dissociatie, dood gaan, Drenthe, Drente, Eckhart Tolle, eetproblemen, Friesland, geborgenheid, gekwetst, geloof, gelijkwaardigheid, geluk, gemis, genieten, Groningen, helderheid, help, hertrouwen, het bloed onder mijn nagels, het zelfde liedje, hoe weet ik wat goed is, homofiel, homoparen, humor, huwelijkscrisis, identiteit, identiteitsproblemen, ik ben de weg kwijt, ik durf mij niet te binden, ik kan niet kiezen, ik pas me steeds aan, ik snap het niet, ik verlang zo, ik wil een relatie, ik voel me niet meer gehoord, ik weet het niet meer, ik weet niet meer of ik van haar hou, ik weet niet meer of ik van hem hou, ik weet niet meer wat ik wil, ik wil je niet tot last zijn, ik wil leven, ik wil niet lastig zijn, ik zit op slot, ik zit vast, Illusies, intervisie, Janov, Jean Jenson, Joop Korthuis, kinderwens, kinderen, kindertherapie, kunnen elkaar niet meer bereiken, leiderschapstijlen, lesbisch paar, leven in aandacht, leven in eenheid, leven in overvloed, leven met pijn, levenskracht, levensmoe, lol, luisteren met mijn hart, managementcoaching, mannenwerk, mensenwerk, mezelf inslikken, mezelf kleiner maken, mezelf ontmoeten in contact met de ander, mezelf zijn, moeilijk om me te binden, moeite met kinderen, naar elkaar luisteren, nieuw samengestelde gezinnen, noodkreet, noorden, noord Nederland, omgaan met verwachtingen, Oegstgeest, omzeilen, ongedurig, ongelijkwaardige relatie, onrustig, ontevreden, ontkenning, ontkenning van behoeften, ontvangen, ontvankelijk zijn, ontwikkelingsfasen in relaties, onveilig, op weg naar je ware zelf, overlevingsmechanisme, overlevingsreflex, overspannen, oud zeer, out placement, persoonlijke vrijheid, plezier, prestatiemaatschappij, Primal Therapie,, psychotherapeut, psychotherapie, re-integratietherapie, Randstad, re´ntegratietherapie, relatieontwikkeling, relatietherapeut, relatietherapie, ruimte om te leven, scheiden, schuldgevoel, spiegelen, spiritualiteit, staan voor mezelf, stiefkinderen, stiefmoeders, stiefouders, stiefvaders, stress, strijdpatroon, stromen, su´cide, supervisie, thuis komen, thuis voelen, transpersoonlijke therapie, tweede huwelijk, uitgeput, vaak ruzie, valse hoop, valse macht, verbinding, verbondenheid, verdieping van de relatie, verlangen, verleiding, verliefd op een ander, verliefd op een derde, vermijden, vermijdingsmechanisme, vertrouwen, vervulling, verwarring, verwachtingen, voor zijn karretje spannen, wanhoop nabij, wantrouwen, warmte, we komen er niet meer uit, we kunnen niet meer praten, we zijn elkaar kwijt, westen, wie ben ik eigenlijk, wilskracht, zelfhulp, zelfhulp methode, zingeving