Home
Praktijkruimte of kantoorruimte nodig ?

De opzet voor de Hereweg 100 was om een huis neer te zetten waar mensen in principe alles konden vinden op therapie en coachingsgebied. Maar ook een streven om collega's te ontmoeten die aanvullend en verschillend werken.
Als u kijkt naar de verschillende stromingen en talenten die we in huis hebben, dan is dat ook prima gelukt.
 

Wie een beetje bekend is in Groningen kent de Hereweg. Een betere locatie om je te vestigen is er nauwelijks denkbaar. We zitten pal aan de ringweg en vlak achter het station. Mensen kunnen parkeren voor de deur en "Stadjers" fietsen zo even langs. Kortom een toplocatie.
In ons centrum beschikken we over 7 verschillende praktijkruimten die veelal gedeeld worden. Er is zowel draadloos (wifi) internet als ook een bedrade lan-aansluiting. De meeste kamers hebben airco. Er zijn twee gemeenschappelijke wachtkamers in het pand en het gebouw is geluidsge´soleerd gerenoveerd.

Over het algemeen is de bezetting van de verschillende kamers 100 %. Er zijn echter altijd wel wat wisselingen gedurende een jaar. De minimale huur is een dag in de week. Soms delen mensen echter een kamer voor een dag. In overleg is er veel mogelijk. Als regelmatige huurder kom je bovendien op deze website, als je cursussen, workshops of een opleiding geeft, kan je dat kenbaar maken in onze wachtkamer. Voor starters is dit ook een heel aantrekkelijke manier om op maat te beginnen en gemakkelijk gevonden te worden met Google.  Mocht je op termijn behoefte hebben aan uitbreiding van je dagen, dan hebben mensen die al in huis zitten natuurlijk voorrang als er een plekje vrijkomt.

Op dit moment is er op de vrijdag een plek vrij op een mooie rustige kamer boven. Ongeveer 25 m2 groot, met eigen keukenblok, wifi, airco en vast internet en gemeenschappelijke wachtkamer. Huur 145 euro voor de vrijdagen in de maand all-in, exclusief een eventuele btw bij btw plicht.

In de weekenden zijn er mogelijkheden of op afspraak op een avond. Daarnaast noteren we graag uw gegevens en nemen dan contact op wanneer er weer een plekje vrijkomt.

Verder ter info:

Iedere kamer heeft een eigen keukenblokje, maar wordt door onze gebruikers verder zelf ingericht. Soms wordt verwacht dat een deelgebruiker een aandeel levert in de inrichting en bijvoorbeeld een tafel of iets dergelijks meeneemt. In een andere kamer kan soms een kleine (eenmalige) bijdrage gevraagd worden voor het gebruik van een al volledig ingerichte kamer. Dit wordt in afstemming met de andere gebruikers op maat geregeld.

Wilt u een workshop of training voor kleine groepen in het weekend geven, zijn er ook mogelijkheden op maat in onze grote kamer in de tuin. Gaat om een kamer van ongeveer 40 m2 die ook uitstekend geschikt is om te werken met kleine groepen. Onze kamers hebben vast en draadloos internet.

Met zoveel mensen in huis, is er echter altijd enig verloop door het jaar en mocht u belangstelling hebben voor kantoor of praktijkruimte aan de Hereweg, nodig ik u dan ook graag uit een mailtje te sturen met uw gegevens, bij voorkeur met vermelding van een eventuele website, uw specifieke richting, of het om een volledige week gaat of een voorkeur voor bepaalde dagen, avonden of dagen in het weekend, we proberen op maat altijd een oplossing te zoeken.

Onze huurprijs is zeer schappelijk. Daarnaast kan een ieder bij ons in huis, kosteloos een plekje op deze site krijgen. Dit maakt de Hereweg 100, ook voor mensen die net beginnen heel aantrekkelijk. Neem gerust even contact met ons op om te komen kijken en kennis te maken.
 

Bas Kremer

06-13950305

of een mailtje naar: